EGO Zádový nosič baterií BHX1000 K0002

5 990,-

Cena bez DPH 21%: 4 950,41 | PK 55401 | 493

Připraveno k odeslání - 6.5.2024

Na splátky - ESSOX

Zádový nosič baterií PROFI BHX1000-K0002

Nosný rám s bezpečným uložením baterie a možností zavěšení i PROFI zádové baterie BAX1300 nebo BAX1500, komfortním dvouramenním postrojem s bederním pásem a adaptérem ADB1000 pro připojení ke stroji.


Batoh na zádech plný energie

Je všeobecně známo, že čím větší baterie, tím větší výkon, delší pracovní doba, ale bohužel i větší hmotnost baterie. Na druhou stranu zase čím lehčí je stroj, tím komfortnější a snadnější je jeho obsluha. Např. baterie s kapacitou 10,0Ah váží 3,4kg a profesionální zádové velkokapacitní baterie 7,8kg, resp. 9,0kg. To je hmotnost, kterou již nelze dlouhodobě nosit v rukou. Proto existuje pohodlnější způsob maximálního využití energie i těchto největších baterií EGO Power+ pomocí ergonomického profesionálního nosného zádového nosiče baterií a komfortního ergonomického postroje. Postroj je opatřen bohatým polstrováním ramenních popruhů i bederního pásu a možností nastavení popruhů optimálně pro konkrétní postavu uživatele. Pro případ možnosti zavěšení křovinořezu je nutné dokoupit závěs pro křovinořezy AHP1500. Tímto alternativním způsobem připojení baterie ke stroji kabelu a adaptéru dochází k rozložení hmotnosti baterie na bedra uživatele a *práce se strojem je ještě pohodlnější a snadnější. Prostě zádový nosič odebere veškerou váhu baterie z rukou, což poskytuje uživateli významně vyšší komfort a stabilitu použití, zvláště pak při použití naší největší baterie s extra dlouhou pracovní dobou. Pro praktické odložení lze jako příslušenství dokoupit praktický závěs ne zeď AWH1500, na který lze zádový nosič s postrojem bezpečně zavěsit. Je tak v garáži či dílně neustále uklizeno a toto drahé zařízení se "neválí" někde po stolech či na zemi u zdi. Zádový nosič ocení převážně uživatelé z řad profesionálů či zaměstnanců uklidových služeb, komunálních služeb či údržby veřejné zeleně.


Všechny baterie EGO mají v elektronice naprogramované specifické chování – po 30 dnech bez použití akumulátoru (vybíjení, nabíjení, zmáčknutí tlačítka) se začne baterie samo vybíjet – svítí červeně, ohřívá se atd. Během této procedury dojde k vybití baterie na 30% kapacity, tak aby se zabránilo poškození Li-ion článků. V tomto stavu (podle typu baterie) může být baterie skladovaná i několik let bez potřeby dobíjení.

V žádném případě se nejedná o chybu či závadu, jedná se o chtěný stav.

ELVA PROFI s.r.o. - prodej, půjčovna a servis strojů a nářadí
Rudolfovská 107/465, České Budějovice, 370 01 IČ: 26086654, DIČ: CZ26086654
Zapsáno v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 13193

e-shop od EDGERING © 2024

Máte zájem
o více informací?